Groene Fabienne Chapot Portemonnee FC LOGO PURSE Fabienne Chapot

TFvDORKxea
Groene Fabienne Chapot Portemonnee FC LOGO PURSE Fabienne Chapot
Info Omschrijving

Fashionable en praktisch dat is deze ruime portemonnee PRS-08-LTR van het merk Fabienne Chapot. Dit legergroene model is gemaakt van hoogwaardig leer wat heerlijk soepel is en lekker zacht aanvoelt. Maar liefst zes steekvakken een ritsvak en 12 pasjeshouders bevinden zich in deze portemonnee. Leuk detail is de goudkleurige versiering op de voorzijde. Dit model heeft nog een steekvak op de achterkant en is afgewerkt met een tassel en een polsbandje als ritshangers. Hebben hebben hebben...
Afmetingen: 20 x 3 x 11 cm (lengte x breedte x hoogte)

Productspecificatie
Omoda-nummer 82436
Artikelnummer FC LOGO PURSE
Hoofdkleur groen
Categorie Portemonnees
Voering Lederlook Textiel
Buitenkant Leer
Kenmerken Rits
Groene Fabienne Chapot Portemonnee FC LOGO PURSE Fabienne Chapot Groene Fabienne Chapot Portemonnee FC LOGO PURSE Fabienne Chapot
Filter artikelen
Beantwoorden
schreef:
11 oktober 2010 om 15:06

@Laura, dank voor je aanvulling bij mijn waarschuwing. Het is inderdaad heel belangrijk ook volzinnen te gebruiken.

@Brigitte en Hennie: graag gedaan!

@Aartjan, dank voor je compliment en waardevolle aanvullingen. Ik houd zelf altijd een maximum aan van 5 voor een opsomming. Bij meer vervaagt de aandacht voor de lezer al.

Ik krijg trouwens vaak de vraag in mijn trainingen waarom opsommingen met een oneven aantal (3-5-7) beter werken. Weet iemand dat?

Opsommingen van 10 werken overigens ook, als je ze maar niet onder elkaar zet, maar telkens 1 alinea gebruikt om je punt uit te leggen.

Beantwoorden
schreef:
11 oktober 2010 om 15:11

Vaak wordt het gezegd: opsommingen worden gelezen. Zelden wordt daarbij zo helder aangegeven waarom dat dan zo is. Dat motiveert om ze op de goede manier te gebruiken. Bedankt Suzanne.

Beantwoorden
schreef:
11 oktober 2010 om 15:32

Bedankt voor dit interessante artikel, Suzanne, en anderen voor de aanvullingen.

Ik gebruik zelf met mate opsommingen, maar ga er zeker meer aandacht aan besteden. Idd vooral bij schrijven van webteksten en presentaties.

Hartelijke groet, Marguerite

Beantwoorden
schreef:
11 oktober 2010 om 15:39

Helemaal mee eens dat opsommingen heilzame dingen kunnen zijn. Maar als ik zie hoe alomtegenwoordig ze tegenwoordig zijn (denk aan *alle* verpakkingen van het AH-huismerk), wil ik toch nog hameren op het gevaar van opsommeritis, stippenziekte of bullet-overkill Gouden All the Luck in the World Ketting URBAN NECKLACE GIRLSQUAD All the Luck in the World

Beantwoorden
schreef:
11 oktober 2010 om 20:54

@Stan Graag gedaan!

@Marguerite: “met mate” lijkt me prima, hoor. Het is net als met de andere goede dingen in het leven

@Eric Dank voor het hameren. Je hebt helemaal gelijk als je het hebt over ‘opsommeritis’.

» Profielen » middenkader-engineering » Technicus engineering
Lees voor

Crebocode 25297

Het beroep

Als technicus engineering hebben verschillende soorten machines en systemen geen geheimen voor jou. Je weet hoe ze mechanisch in elkaar zitten en hoe ze bijvoorbeeld elektrotechnisch worden aangestuurd. Voor dit beroep heb je techniek in de vingers. Je bent een specialist in het maken en in elkaar zetten van ingewikkelde technische producten: je ontwerpt, ontwikkelt, installeert en verbetert in dit vak.

Ga je dit profiel in de beroepsopleidende leerweg (bol) volgen, dan kies je na een breed basisjaar voor een aandachtsgebied waarin je je verder specialiseert. Ben je creatief en vind je het leuk om naast de techniek ook na te denken over de vormgeving van een product of systeem? Kies dan voor industrieel design . Je leert om een goed idee te vertalen naar een ontwerp, bijvoorbeeld voor een rolstoelfiets, solarboot of speciale productverpakking. Je ontwerpt zowel eenmalige, unieke producten als series. Prototypes realiseer je met 3D-printers. Je bent breed inzetbaar, want je kunt tekenen, calculeren en het werk voorbereiden. Heb je ruimtelijk, wiskundig inzicht en ben je handig? Dan is werktuigbouwkunde iets voor jou. Je kunt een product bedenken en maken. Je houdt je bezig met het ontwerp, de productievoorbereiding en de productie. Je werkt met verspanende, constructie- en montagetechnieken. Kun je de verschillende vakgebieden juist goed combineren? Dan specialiseer je je in de mechatronica . Je houdt je bezig met automatisering binnen bedrijven, maar je kunt ook aan de slag bij bedrijven die gebruiksapparaten maken, zoals ziekenhuisapparatuur, industriële robots, melkmachines of verpakkingsmachines. Je kunt mechatronische systemen ontwerpen, implementeren en de installatie begeleiden en beheren.

Niveau
4
Leerweg
bol, bbl
Duur
4 jaar (bol) of 2 jaar (bbl)
Versneld/verkort

Afhankelijk van je vooropleiding (bijvoorbeeld havo of vwo) is een verkorte studieduur mogelijk. Dit stellen we vast in het toelatingsgesprek.

Onderwijstijd per jaar
bol: gemiddeld 1.000 uur (lessen en stage samengenomen) en bbl: gemiddeld 850 uur (waarvan minimaal 200 uur op school)
Opbouw

Het eerste jaar van de opleiding is een basisjaar. Je bent vooral bezig met diverse projecten over de volle breedte. Volg je het profiel in de beroepsopleidende leerweg (bol)? Dan kun je je na het eerste leerjaar richten op een van de aandachtsgebieden: industrieel design, werktuigbouwkunde en mechatronica. Kies je voor het aandachtsgebied mechatronica dan volg je lessen op de locatie Fabriekstraat in Doetinchem. Alle studenten die de opleiding in de beroepsopleidende leerweg (bol) volgen, maken regelmatig gebruik van de leslocatie ICER in Ulft. Bijvoorbeeld voor het verzorgen van presentaties.

Hoofdleslocatie
Hoofdlocatie J.F. Kennedylaan
Sector
Techniek Informatica
Startdatum
27-08-2018
Lesgeld

Studenten onder de 18 jaar hoeven geen lesgeld te betalen.

Studenten in de beroepsopleidende leerweg (bol) van 18 jaar of ouder moeten lesgeld betalen. De hoogte van het lesgeld wordt elk jaar vastgesteld (ter indicatie: 2017 – 2018 € 1.137,-).

Cursusgeld

Studenten onder de 18 jaar hoeven geen cursusgeld te betalen.

Studenten in de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) van 18 jaar of ouder moeten cursusgeld betalen. De hoogte van het cursusgeld wordt elk jaar vastgesteld en hangt af van de opleiding die je volgt (ter indicatie: 2017 – 2018, Entree en niveau 2: € 236,- en niveau 3 en 4: € 573,-).

Onderwijsbenodigdheden en/of extra activiteiten

Naast les- of cursusgeld krijgt iedere student (ook als je jonger bent dan 18 jaar) te maken met kosten voor onderwijsbenodigdheden. Voor dit profiel geldt dat de kosten van onderwijsbenodigdheden voor studenten in de beroepsopleidende leerweg worden vergoed door Metaalimpuls .

Tijdens de opleiding worden extra activiteiten georganiseerd die kosten met zich meebrengen. Deze extra activiteiten zijn niet verplicht. Wanneer je niet deelneemt aan de extra activiteit(en), ben je verplicht een alternatief programma te volgen.

Toelatingscriteria

Om tot dit profiel op niveau 4 te worden toegelaten, gelden de volgende wettelijke eisen: Een mbo-diploma van een soortgelijk(e) opleiding en/of profiel op niveau 3 of vmbo-diploma kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg of gelijkwaardige opleiding of een overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4 of vwo 3 naar vwo 4. Verder geldt nog een aantal algemene criteria. Deze vind je .

Beperkte toelating
nee
Aanmeld- toelatingsprocedure

Wil je je aanmelden voor een opleiding bij het Graafschap College? Doe dat dan bij voorkeur vóór 1 maart (maar uiterlijk vóór 1 april) via de aanmeldknop op deze pagina. Als je aan alle voorwaarden voldoet, zul je meestal worden toegelaten tot de opleiding van je keuze. Ons streven is om je te laten weten of je tot de opleiding bent toegelaten. Wanneer je het dringende advies krijgt om voor een andere opleiding te kiezen, biedt het Loopbaanplein je een adviesgesprek aan met één van onze decanen. Hij of zij helpt je bij het vinden van een opleiding die beter bij je past.

De opleiding

Kun jij goed denken in concepten en modellen? Plan en organiseer je graag?En heb je een brede belangstelling voor techniek? Kies dan voor opleiding Middenkader engineering! Er komt veel kijken bij het ontwerpen, maken, onder-houden en verkopen van producten en systemen. De technicus middenkader engineering is daarbij onmisbaar.

Persoonlijkheid

Deze opleiding past bij jou als je zelfstandig, kwaliteits- en kostenbewust bent. Jij bent een conceptueel denker. Ook heb je inzicht in processen, waarmee je problemen signaleert en oplost. Jij bent sociaal en communicatief vaardig en klantgericht.

Competenties

Jij kunt goed ontwerpen en het werk voorbereiden. Ook kun je producten en systemen realiseren en onderhouden.

Gemakkelijk overstappen

Kies je voor dit profiel in de beroepsopleidende leerweg (bol), dan volg je eerst een breed basisjaar. Na dit basisjaar kun je je richten op de aandachtsgebieden mechatronica, werktuigbouwkunde of industrieel design.Ga je dit profiel in de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) volgen, dan volg je een gezamenlijk deel met studenten van de profielen Technicus Elektrotechnische systemen, Technicus mechatronica, Werkvoorbereider fabricage en Tekenaar constructeur.Twijfel je dus nog? Geen probleem! Je kunt bij ons gemakkelijk overstappen. Graafschap College, altijd een +punt!

Aantrekkelijke (financiële) voordelen

Volg je deze opleiding in de beroepsopleidende leerweg? Dan val je onder de regeling Metaalimpuls. Deze regeling houdt in dat alle studiematerialen (boeken, werkkleding, gereedschap en laptop) worden vergoed, maar ook de schoolbijdrage en het lesgeld worden betaald. Als je na vier jaar je diploma hebt behaald, zullen de bedrijven die bij Metaalimpuls zijn aangesloten hun uiterste best doen om je te helpen bij het vinden van een baan. Vragen? Mail of kijk op de Gouden All the Luck in the World Ketting URBAN NECKLACE CHAMPION All the Luck in the World
!

Aan de slag met bedrijfsprojecten

Volg je dit profiel in de beroepsopleidende leerweg? Dan ga je in het laatste jaar aan de slag met interessante bedrijfsprojecten. Bedrijven dragen een probleem aan en jij bedenkt een technische oplossing, die aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever. Een leuke manier om tijdens je opleiding praktijkervaring op te doen!

Gerelateerde profielen

Psychologische behandelingen door gecertificeerde therapeuten

Locaties

Bekijk vestigingen

Openingstijden

Van 8.30u tot 17.00u, dinsdag tot 21.00u
Zwarte Adidas Sneakers ZX 700 KIDS VETER Adidas

Meer dan 5.000 cliënten vertrouwden al op ons

Mensen kunnen het om allerlei redenen moeilijk hebben met zichzelf of met anderen. Soms lukt het niet om er op eigen kracht uit te komen. Dan kan deskundige hulp nodig zijn. Voor volwassenen en voor kinderen en jeugd.

Psychologen Centrum Wageningen coop. U.A. staat al 15 jaar bekend als een prettige en persoonlijke psychologenpraktijk in de regio Wageningen, Renkum, Rhenen, Bennekom, Veenendaal en Ede. Bij Psychologen Centrum Wageningen werken uitsluitend BIG-geregistreerde en gecertificeerde GZ-psychologen.

In bezit van Keurmerk Basis GGZ 2017 en 2018 NIP Gevisiteerd 9.1 op Zorgkaart Nederland Contracten met alle omliggende gemeentes Korte wachtlijst kinderen < 3 weken Persoonlijke aandacht

Plan een afspraak online

Korte wachttijd kinder-en jeugdpsycholoog!
Psychologen Centrum Wageningen biedt goede psychologische zorg voor kinderen en jongeren van nul tot achttien jaar.
Praktische training: Verbeter je Zelfbeeld
Krijg meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld! De volgende training start in februari 2018.
Praktische informatie

Wat kost een psychologische behandeling? In 2018 heeft u vanuit uw basisverzekering recht op vergoeding van psychologische hulp in de Generalistische Basis GGZ. Op basis van uw klachten wordt u een door de overheid vastgesteld zorgproduct …

Read more

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Het is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van traumatische ervaringen. Dit kan zijn een schokkende …

Read more

Behandelingen en diagnostiek

Individuele behandeling volwassenen Onze behandelingen zijn over het algemeen individueel. We werken binnen de behandeling met volgende methoden: EMDR Cognitieve gedragstherapie Kortdurende …

Read more

Ik had eerder nog geen ervaring met de praktijk, maar vond de psychologe waarmee ik de gesprekken had zeer kundig, rustig, luisterde heel goed en vroeg goed door, wat ik als zeer prettig ervaren heb! We hebben een soort plan gemaakt met doelen, die zijn allemaal naar tevredenheid van mij gehaald, ben ik erg blij mee! Ik kan deze praktijk van harte aanraden!

Het idee voor deze site is ontstaan omdat ik met mijn kinderen graag eens een filmpje via YouTube bekijk. Echter vonden we daar vaker posts die niets of nauwelijks iets te maken hadden met hetgeen wij zochten. We zijn toen zelf filmpjes gaan verzamelen, hetgeen dus uitgroeide tot deze website met kinderfilmpjes.

Overig

© 2009 - 2018Kinderfilmpjes -Site door Stera Webdesign